FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut

Intresseanmälan: Vill du utveckla framtidens teknik för radiokommunikation och radar?

Vill du att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt genom att utveckla nya tekniska lösningar för det svenska försvarssystemet, då kan Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, vara rätt arbetsgivare för dig. FOI befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning för att möta våra uppdragsgivares och Sverige säkerhets ökande behov. Detta medför att FOI har många arbetsuppgifter av varierande karaktär för allt från nyutexaminerade civilingenjörer, fysiker och matematiker till erfarna och disputerade experter inom en rad olika säkerhetsområden.

Vem är du?
Vi söker master, civilingenjörer och doktorer, gärna med kunskaper inom radiokommunikation och/eller radar. Andra kunskaper vi värderar högt är signalbehandling, kommunikationstekniker, vågutbredning, programmering, mätteknik och analog radioteknik.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du delta i varierande och spännande projekt, vilket ger dig stora möjligheter att arbeta i teknikens framkant och utveckla djup kunskap inom ett område som är både utmanande och spännande. Vi arbetar i hela kedjan från grundläggande idé till fullskaliga prov och försök i fält. Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

FOI arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor.

Hur kan jag söka anställning på FOI?
Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. De som arbetar med radar och radiokommunikation sitter placerade företrädesvis i Linköping. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund har vi även många utannonserade lediga tjänster just nu och dessa finner du på Jobba hos oss på FOI. Observera att en intresseanmälan är inte detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för kunna göra en intresseanmälan om du är intresserad av radio och radar!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Fredrik Lantz

tfn: +46 013-37 80 00

Företagets hemsida:

http://www.foi.se

Adress:

Olaus Magnus väg 58111 Linköping