FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut

FOI söker:

Intresseanmälan: Vill du jobba med framtidens teknik för laser, sensorer och signaturanpassning?

Vill du att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt genom att utveckla nya tekniska lösningar för det svenska försvarssystemet kan Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, vara rätt arbetsgivare för dig. FOI befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning för att möta ökade behov för Sveriges säkerhet.

Vi arbetar i hela spektrumet från teoretiska analyser till fullskaliga prov och försök i fält. Du kan delta i delar eller hela verksamhetsbredden beroende på dina intressen och dina kompetenser, men för de flesta är arbetsuppgifterna en blandning. För dig med intresse och kunskaper finns även möjlighet att få en roll med uppdragsgivarkontakter och projektledning.

Har du den kompetensprofil vi behöver?
Vi söker dig med universitetsutbildning inom teknik eller naturvetenskap. Du är sannolikt master, civilingenjör eller doktor. Om du har kunskaper inom laserteknik, optik, sensorer, signalbehandling, dataanalys, vågutbredning, programmering, elektronik eller mätteknik så är det bra. Det är önskvärt att du tycker om att arbeta såväl teoretiskt som praktiskt.

Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
På FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både det militära och det civila försvaret. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Du får utveckla en expertis som bidrar till att viktiga samhällsfunktioner, exempelvis Försvarsmakten, blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

FOI arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor.

Hur kan jag söka anställning på FOI?
Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. Vi som arbetar med elektrooptik sitter placerade i Linköping. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund kommer det återkommande att utannonseras lediga tjänster. Dessa finner du på Jobba hos oss på FOI. Observera att en intresseanmälan inte är detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för att kunna göra en intresseanmälan om du är intresserad av laser, sensorer och signaturanpassning!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Jacob Löfvenberg

tfn: +46 13 37 80 00

Företagets hemsida:

http://www.foi.se

Adress:

Olaus Magnus väg 58111 Linköping