FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut

Intresseanmälan: Vill du vara med och utveckla Sveriges förmåga i cybermiljön?

Vill du att ditt arbete på riktigt ska göra skillnad för Sveriges totalförsvar? Då kan Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, vara rätt arbetsgivare för dig. Hos oss får du vara med och bidra till Sveriges cyberförsvarsförmåga samtidigt som det finns stora möjligheter till personlig utveckling och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som verksamhetens inriktning. Vi arbetar med aktuella och framtida utmaningar och har en av världens mest avancerade cyberanläggningar (Crate, www.foi.se/crate).

Genom att skapa, värna och förmedla för totalförsvaret relevant kunskap stärker vi Sveriges säkerhet nu och i framtiden. Vi stödjer det operativa informations- och cybersäkerhetsarbetet på andra myndigheter och hos andra aktörer inom samhällsviktig verksamhet genom forskning, utvärdering, träning och övning. Vi bygger upp och vidmakthåller hög kompetens genom kontinuerlig omvärldsbevakning och analys av nya metoder och tekniker.

Har du den kompetensprofil vi behöver?
Vi söker dig med universitetsutbildning inom datateknik eller motsvarande kunskaper. Du är sannolikt master, civilingenjör eller doktor. Framför allt har du kunskaper och intresse för en eller flera aspekter av informations- och cybersäkerhet. Det är också önskvärt att du tycker om att arbeta såväl teoretiskt som praktiskt.

Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
På FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både det militära och det civila försvaret. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Du bidrar till att aktörer inom totalförsvaret, som Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, blir effektivare, kunnigare och starkare.

FOI arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor.

Hur kan jag söka anställning på FOI?
Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. Vi som arbetar med informations- och cybersäkerhet sitter placerade i Linköping. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund kommer det återkommande att utannonseras lediga tjänster. Dessa finner du på Jobba hos oss på FOI. Observera att en intresseanmälan inte är detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för att kunna göra en intresseanmälan om du är intresserad av cybersäkerhet!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Jonas Hallberg

tfn: +46 13-37 80 00

Företagets hemsida:

http://www.foi.se

Adress:

Olaus Magnus väg 58111 Linköping