FOI Vapen, skydd och säkerhet

Intresseanmälan; Vill du ha ett utvecklande arbete i forskningens framkant inom vapen, skydd och säkerhet?

Vill du att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt genom att bidra till förståelsen kring vapen och skyddslösningar för det svenska försvaret, då kan Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, vara rätt arbetsgivare för dig. FOI befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning för att möta våra uppdragsgivares och Sveriges säkerhets ökande behov. Detta medför att FOI har många arbetsuppgifter av varierande karaktär för experimentalister med erfarenhet inom en rad olika teknikområden.

Vem är du?

Vi söker tekniker, experimentalister och forskningsingenjörer som kan hjälpa till vid uppbyggnad av försöksuppställningar och genomförande av experiment. Du får gärna ha praktisk erfarenhet inom t.ex. vapenrelaterade frågor, mätteknik, konstruktionsarbete eller CAD. Andra färdigheter vi värderar högt att vara säkerhetsmedveten och självständig med en vilja att lära sig nya saker.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du delta i varierande och spännande projekt till nytta för Sveriges försvar, vilket ger dig stora möjligheter att arbeta i en försöksverksamhet som drivs i teknikens framkant inom ett område som är både utmanande och spännande. Vi arbetar i hela kedjan från grundläggande idé till fullskaliga prov och försök i fält. Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

FOI arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor.

Hur kan jag söka anställning på FOI?

Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. De som arbetar med försöksverksamhet kring vapen, skydd och säkerhet sitter placerade i Grindsjön söder om Stockholm. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund har vi även utannonserade lediga tjänster just nu och dessa finner du på Jobba hos oss på FOI. Observera att en intresseanmälan inte är detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för att göra en intresseanmälan om du är intresserad av vapen, skydd och säkerhet!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholms län- Grindsjön

Kontaktpersoner:

Thomas Öst

tfn: +46 8555030000

Företagets hemsida:

http://www.foi.se

Adress:

Olof Arrhenius väg 31 13794 Norra Sorunda