FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut

FOI söker:

Drifttekniker till Linköping

Har du flera års erfarenhet av fastighetsdrift, Vill du vara med och utveckla och utvecklas i en kunskapsintensiv och tekniktät miljö där det pågår spännande projekt inom fastighets-, informations- och säkerhetsområdet? Då kan FOI vara intressant för dig!

Vad bidrar du med i arbetet hos oss?

I rollen som drifttekniker kommer du att ansvara för drift och underhåll av anläggningsobjekt, enklare fastighetsinstallationer, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), vara behjälplig i pågående projekt, stötta forskningen i anskaffning och installation av ny utrustning, hantering av ärenden i felanmälningssystem. Arbetet bedrivs i nära samarbete med Fastighetsansvarig. Genom att göra regelbunden rondering arbetar du med förebyggande underhåll.  Rollen innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter med direkta kundkontakter samt som besöksmottagare av entreprenörer inom FOIs område. Dokumentation och administration är en naturlig del av arbetet.

Har du den kompetensprofil vi behöver

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildningsbakgrund inom bygg/fastighet eller motsvarande
  • Flera års praktisk erfarenhet av fastighetsdrift
  • B körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Meriterande är:

Kunskaper inom El, VS/VA, UPS/reservkraft, systematiskt brandskyddsarbete samt lås och larm.

Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer, gör korrekta avvägningar och prioriteringar, samt fokuserar på rätt saker.

Som person är du självgående, social och van att arbeta med andra i ett nära samarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi dig?

På FOI bidrar du med din kunskap i en verksamhet som bidrar till ett starkare totalförsvar och samhälle. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar på komplexa frågor som expert inom ett forskningsområde eller i din yrkesroll i den stödjande verksamheten. Ditt arbete på FOI gör att våra uppdragsgivare som till exempel Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

Du kommer att ingå i verksamheten Fastighet som tillhör avdelningen Forskningsstöd. Läs gärna mer om vad vi gör: https://www.foi.se/om-foi/organisation/forskningsstod.html ml 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss. 

Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen senast den 19 februari!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Rane.  Fackliga företrädare är Fredrik Ringblom (Saco-S) och Eva Larsson (OFR/S – ST) Samtliga nås på 08-555 030 00.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning efterfrågas vidimerade kopior på de utbildningar och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Erbjudanden från rekryteringsföretag undanbedes 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-02-19

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Bo Rane

tfn: +46 855503000

Adress:

Gullfossgatan 6 16490 Kista