FOI

Intresseanmälan: Vill du jobba med framtidens teknik för Sveriges säkerhet?

Vill du att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt genom att utveckla nya tekniska lösningar för det svenska försvarssystemet kan Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, vara rätt arbetsgivare för dig. FOI befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning för att möta ökade behov för Sveriges säkerhet.

Vi arbetar i hela spektrumet från teoretiska analyser till fullskaliga prov och försök i fält. Du kan delta i delar eller hela verksamhetsbredden beroende på dina intressen och dina kompetenser, men för de flesta är arbetsuppgifterna en blandning. För dig med intresse och kunskaper finns även möjlighet att få en roll med uppdragsgivarkontakter och projektledning.

Har du den kompetensprofil vi behöver?

Vi söker dig med universitetsutbildning inom teknik eller naturvetenskap. Du kan vara nyutexaminerad eller ha kortare eller längre arbetslivserfarenhet. Om du har kunskaper inom exempelvis AI, radioteknik, programmering, fysik, elektronik, sensorer, signalbehandling, dataanalys, vågutbredning eller mätteknik så är det bra. Det är också önskvärt att du tycker om att arbeta såväl teoretiskt som praktiskt.

Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare på FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både det militära och det civila försvaret. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Du får utveckla en expertis som bidrar till att viktiga samhällsfunktioner, exempelvis Försvarsmakten, blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

FOI arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor.

Hur kan jag söka anställning på FOI?

Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. Denna intresseanmälan gäller placeringsort Linköping. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund kommer det återkommande att utannonseras lediga tjänster. Dessa finner du på Jobba hos oss på FOI. Observera att en intresseanmälan inte är en ansökan till en tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för att kunna göra en intresseanmälan!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Kristofer Bengtsson

tfn: +46 13-37 80 00

Företagets hemsida:

http://www.foi.se

Adress:

Olaus Magnus Väg 58111 Linköping