FOI Forskningsstöd

Intresseanmälan: Vill du arbeta med IT på en arbetsplats med spännande utmaningar?

Vill du arbeta med IT på en arbetsplats med spännande utmaningar? Vill du bidra till att stärka Sveriges säkerhet och vara en del av FOI:s och totalförsvarets utveckling? Arbetar du redan inom IT-branschen eller är du i slutfasen av din utbildning? Skicka in en spontanansökan!

Vad bidrar du med i arbetet hos oss?

FOI:s IT-enhet stödjer myndighetens forskning och är organiserad i tre sektioner som ansvarar för IT-infrastruktur, IT-arbetsplats respektive systemförvaltning. Då myndigheten är inne i en kraftig expansionsfas behöver vi bli fler inom de flesta områden och FOI kan erbjuda intressanta och utvecklande arbetsuppgifter både för erfarna IT-specialister och för dig som just tagit din eftergymnasiala examen inom området.

FOI:s IT-enhet har verksamhet på alla fyra orter där myndigheten finns men söker främst nya medarbetare i Kista och Linköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom IT-området.

Du är analytisk, noggrann och har god förmåga till samarbete. Du är självgående och har förmåga att driva ditt arbete framåt mot uppställda mål.

Vad erbjuder vi?

På FOI bidrar du med din kunskap i en verksamhet som bidrar till ett starkare totalförsvar och samhälle. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar på komplexa frågor som expert inom ett forskningsområde eller i din yrkesroll i den stödjande verksamheten. Ditt arbete på FOI gör att våra uppdragsgivare som till exempel Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

Vi arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och om våra förmåner och anställningsvillkor!

Har vi fångat ditt intresse?

Varmt välkommen med din spontanansökan!

Skicka in ditt CV och bifoga gärna ett kort personligt brev.

Beskriv vilken utbildning du har, dina erfarenheter inom IT-området samt vilket område du är intresserad av att jobba inom.

Var med och sök svaren för en säkrare värld!

 

Så här hanterar vi spontanansökningar

Vi går löpande igenom de spontanansökningar vi får in. Om vi bedömer att din profil matchar IT-enhetens kompetensbehov kommer vi att kontakta dig. Eftersom vi utannonserar alla lediga anställningar kommer du att behöva söka det lediga jobbet när det annonseras ut. Att göra en öppen ansökan är inte detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad anställning.

För att du inte ska missa något jobb som passar dig rekommenderar vi att du prenumererar på våra lediga jobb. Du hittar prenumerationsknappen på sidan Lediga jobb.

Varmt välkommen med din spontanansökan!

 

 

Dela på:

Län:

  • Västerbotten
  • Stockholm
  • Östergötland

Adress:

Gullfossgatan 6 16490 Kista