FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut

Intresseanmälan: Vill du arbeta med IT på en arbetsplats med spännande utmaningar?

Vill du arbeta med IT på en arbetsplats med spännande utmaningar? Vill du bidra till att stärka Sveriges säkerhet och vara en del av FOI:s och totalförsvarets utveckling? Arbetar du redan inom IT-branschen eller är du i slutfasen av din utbildning? Hittar du just nu inte någon passande tjänst? Skicka då gärna istället in en intresseanmälan till oss!

FOI:s IT-enhet stödjer myndighetens forskning med professionell IT-drift, användarstöd och systemförvaltning. Enheten är organiserad i team som ansvarar för nätverk, virtualisering och lagring, Windows, Linux och systemförvaltning. Då myndigheten är inne i en kraftig expansionsfas behöver vi bli fler inom de flesta områden och FOI kan erbjuda intressanta och utvecklande arbetsuppgifter både för erfarna IT-specialister och för dig som just tagit din eftergymnasiala examen inom området.

Har du den kompetensprofil vi behöver?

Vi söker dig som har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom IT-området.

Du är analytisk, noggrann och har god förmåga till samarbete. Du är självgående och har förmåga att driva ditt arbete framåt mot uppställda mål.

Vi vill ta vara på alla dina kunskaper och intressen, varför du gärna får beskriva dina andra kompetenser och intressen som du vill fortsätta att utveckla hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Att arbeta på FOI ger möjlighet till intressanta och utvecklande arbetsuppgifter som bidrar till utveckling inom försvar och säkerhet och samhällets funktion. Miljön vi verkar i ställer höga krav på självständigt arbete och ansvarstagande och ger även stort utrymme för egna initiativ och professionell utveckling över tiden mot en möjlig roll som expert.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.foi.se/jobba-hos-oss.html.  

Hur kan jag söka anställning på FOI?

Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, finns på fyra orter i Sverige. FOI:s IT-enhet har verksamhet på alla fyra orter där myndigheten finns men söker främst nya medarbetare i Kista och Linköping. Vi går löpande igenom inkomna intresseanmälningar och vi återkopplar till dig inom några veckor. Förutom att vi gärna tar emot intresseanmälningar från personer med lämplig bakgrund har vi även utannonserade lediga tjänster på FOI:s hemsida. Observera att en intresseanmälan inte detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad tjänst.

Klicka på ansökningsknappen för att kunna göra en intresseanmälan om du är intresserad av att arbeta hos oss. Beskriv vilken utbildning du har och dina erfarenheter inom IT-området samt vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Östergötland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Linköping, Umeå

Adress:

Gullfossgatan 6 16490 Kista